Agentia de Credite si Burse de Studii

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Agentia de Credite si Burse de Studii

Agentia de Credite si Burse de Studii- oferta de burse în Italia și Armenia

 

REPUBLICA ARMENIA – burse acordate în baza documentului de colaborare bilaterală

a) 8 burse pentru studii superioare complete repartizate astfel: 3 burse pentru licență, 4 burse pentru masterat și o bursă pentru doctorat. Studiile vor fi urmate în limba armeană. Beneficiarii burselor care nu cunosc limba de studiu, vor fi înscriși în anul pregătitor de limbă, anterior studiilor academice propriu-zise;

b) 30 de luni-bursă pentru stagii de specializare care pot fi fragmentate în perioade de 3-10 luni/persoană. Lunile de bursă pentru stagiile de specializare pot fi acordate și pentru programe de studii cu predare într-o limbă străină.

 

Dosarul în limba română poate fi depus fizic la Registratura A.C.B.S. sau încărcat electronic (scanat după original, în format PDF) –  www.roburse.ro  

 

REPUBLICA ITALIANĂ

27 luni de bursă pentru studii și cercetare conform informațiilor de pe site-ul:

https://studyinitaly.esteri.it/en/call-for-procedure  

ATENȚIE: Aplicația pentru partea italiană se realizează online. Candidații trebuie să completeze și să transmită formularul online de aplicație înregistrându-se folosind următorul link: https://studyinitaly.esteri.it Candidaturile pentru partea italiană trebuie să fie transmise on-line până la data limită de 13 iulie 2021, 2 PM C.E.T.

 

Pentru facilitățile oferite de partea primitoare, vă rugăm să consultați site-ul: https://studyinitaly.esteri.it/en/call-for-procedure . Cuantumul fiecărei luni de bursă oferite de partea italiană este de 900 Euro.

Pentru mai multe informații puteți descărca fișierele de mai jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook