Operator comenzi depozit magazin Online Cleste.ro

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Operator comenzi depozit magazin Online Cleste.ro

💼 Operator comenzi depozit magazin Online Cleste.ro

Candidatul ideal

Căutăm să ne mărim echipa cu o persoană cu spirit de inițiativă, organizată, perseverentă și atentă la detalii.

Ne dorim să fii o persoană deschisă, căreia să-i placă să-i ajute pe cei din jur, comunicativă, orientată pe rezultate, care deține cunoștințe la un nivel mediu de operare PC, pasionată de mediul online și de electronică. Experienţa în vânzări sau în general în interacţiunea cu clienții constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Ocupând acest post, vei avea responsabilități în departamentul de Logistică a magazinului online Clește.ro. Partea activă a job-ului, cea care îți va pune sângele în mișcare și te va desprinde de pe scaun include gestionarea, procesarea și expedierea comenzilor (colete de mici dimensiuni, relaţionare cu curierii şi platformele de curierat).

Ne-am dori să nu te sperie gestionarea stocului şi nici alte lucruri în care Cleştuţ îţi va cere ajutorul. De ce? Întrucât acest post nu este o piesă de puzzle cu margini prestabilite, ci este un post dinamic unde ai libertatea să vii cu sugestii și punem accent pe spiritul de inițiativă.

Vrem să vii în cadrul echipei Thecon, în proiectul nostru din domeniul informaticii aplicate şi comercializare de produse IoT: magazinul online Cleşte.ro, care activează de mai bine de 3 ani.

Dacă vrei să faci parte din echipa noastră și te regăsești în descrierea de mai sus, trimite-ne un CV și noi vom fi încântați să te cunoaștem.

Descrierea companiei

THECON SRL este o companie înfiinţată în 2006 cu sedii in București și Galați, specializată în furnizarea de servicii IT (web design, dezvoltare web, SEO, SEM și SMM) de înaltă calitate partenerilor și clienților.

Echipa noastră se află într-o continuă creștere, iar managementul companiei sprijină în mod constant dezvoltarea personala și profesională a fiecarui membru în cadrul unui mediu relaxant și prietenos. Motivarea echipei este o componentă importantă a organizației, din acest motiv beneficiile și integrarea fiecărui coleg în cadrul firmei sunt repere ce ne ghidează activitatea zilnică de echipă unită, inovativă și performantă.

Cei interesați, pot trimite candidatura (CV, portofoliu etc.) la adresele de e-mail cariera@thecon.ro sau pot suna la numărul de telefon 0773 701 534.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook