Operator extracție – Prutul

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Operator extracție – Prutul

💼 Prutul S.A angajează Operator extracție:

OPERATOR EXTRACTIE

LOCATIA POSTULUI: Galati – Fabrica de ulei Prutul 

ROLUL POSTULUI:

Operarea echipamentelor si utilajelor la parametrii optimi pentru a se obtine volumele de productie planificate cu costuri optime si la standardele interne de calitate ale companiei.

CERINTE:

– Foarte bune competente de operare calculator;

– Absolvent liceu sau scoala profesionala (profil tehnic);

–  Experienta in mediul industrial constituie un avantaj;

–  Disponibilitate pentru lucrul in schimburi;

– Responsabilitate si capacitate de lucru in echipa.

OFERTA:

1. Pachet salarial corelat cu responsabilitatile postului si experienta profesionala.

2. Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si ambitioasa, intr-una dintre cele mai mari si moderne fabrici de uleiuri vegetale din Romania.

Descrierea companiei

Prutul este unul dintre principalii producatori de ulei vegetal din Romania si un important jucator in industria de agribusiness la nivel national.

Compania detine Fabrica de ulei Prutul din Galati si 19 capacitati de depozitare a cerealelor in 8 dintre cele mai importante judete cu potential agricol din Romania (Iasi, Galati, Braila, Constanta, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Dolj).

Prutul este o companie cu capital integral romanesc si un model de business integrat, ce cuprinde distributie de inputuri pentru agricultura (seminte, ingrasaminte, pesticide, motorina), achizitii si vanzare de cereale, servicii de depozitare cereale in silozuri si baze, productie si comercializare de ulei vegetal.

Fabrica de ulei Prutul din Galati este fabrica cu cea mai indelungata traditie in fabricarea uleiurilor vegetale din Romania (de laPrintre marcile de ulei produse in aceasta fabrica se numara: Spornic, Surasul Soarelui, Picasol, Bonatelo si Prutul.

Compania are sediul central in Bucuresti si aproximativ 450 de angajati.

Cei interesați pot trimite CV – ul la adresa de e-mail paula.constantinescu@prutul.ro sau pot suna la numărul de telefon 0744795654.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook