Site-uri de căutare a unui loc de muncă

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Ejobs reprezintă portalul de joburi cu cel mai mare trafic la momentul actual, cu peste 3 milioane de CV-uri active. Aici găsiți un număr mare de joburi pentru toate categoriile profesionale.

– Pagina de job-uri în horeca, turism, relații clienți pentru studenții fără experiență 

– Portalul de noutăți dedicate candidaților aflați la primul job 

LinkedIn are o interfață foarte ușor de folosit, cu alerte utile și geolocalizare. LinkedIn Job Search îți caută locuri de muncă folosind datele pe care le-ai introdus la crearea profilului tău de LinkedIn. Cu ajutorul aplicației, poți să cauți, printre job-urile filtrate de LinkedIn, un loc de muncă bazat pe ocupație, locație sau în funcție de anumite cuvinte-cheie. De asemenea, poți să vezi care dintre cunoscuții tăi lucrează la firma unde vrei să aplici pentru job și le poți cere o recomandare.

POSTURI.GOV.RO reprezintă unificarea într-un portal unic a informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România. Este, în același timp, o modalitate de respectare a principiului transparenței faţă de cetăţeni şi faţă de societatea civilă. Scopul portalului posturi.gov.ro este informarea publicului interesat de ocuparea unui loc de muncă în cadrul administrației centrale și locale din România.

Hipo are ca punct de diferențiere faptul că se adresează profesioniștilor și juniorilor cu studii superioare care doresc să lucreze pentru cele mai dorite companii din Romania. Peste 500.000 candidați folosesc lunar portalul Hipo. Printre companiile care recrutează pe Hipo sunt cei mai mari 500 de angajatori din Romania (Ex.  Oracle, IBM, Continental, BRD, Coca-Cola HBC).

MYJOB  oferă candidaților săi servicii specifice, printre care se numără și opțiunea de a trimite automat CV-ul la 400 de companii. Platforma oferă informații legate de subiectele de interes general pentru candidați: cum să redactezi o scrisoare de intenție, tips & tricks pentru a-ți crea un CV profesionist, cum să te prezinți la interviu de angajare etc.

Indeed  este cel mai cuprinzător motor de căutare de locuri de muncă. Într-o singură căutare, Indeed oferă acces gratuit la milioane de locuri de muncă de pe mii de site-uri de companii şi liste de locuri de muncă. Locul 1 mondial în materie de website-uri de căutare a locurilor de muncă. Găsiți locuri de muncă în peste 60 de țări și în 28 de limbi.

Jobber  pune la dispoziție locuri de munca pentru programatori, designeri, administratori sau testeri.

UNDELUCRĂM este o platformă ce găzduiește informații despre mediul de lucru din Romania, informații oferite de către persoane ce interacționează sau au interacționat din punct de vedere profesional cu angajatori de pe teritoriul țării. Platforma găzduiește, de asemenea, informații de interes public din domenii variate precum resurse umane, piața locurilor de munca, salarizare etc. Descoperă angajatorii și mediul de lucru al următorului tău job!

Paylab Prin intermediul celei mai mari baze de date salariale din Romania, poți afla ce salariu au angajații, în funcție de postul pe care îl ocupă, de nivelul de studii și de județul unde lucrează.

Facebook
Facebook