TIMAC AGRO – Locuri de muncă disponibile

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

TIMAC AGRO – Locuri de muncă disponibile

💼Creat în 1959, Grupul Roullier este o companie multinaţională care îşi desfăşoară activitatea în 129 de tări si detine la nivel mondial106 unitati de productie. Povestea noastră este o aventură umană şi industrială, adunând împreună 8500 angajaţi conduşi de aceeaşi energie: dorinţa de a-şi asuma noi provocări! Într-o lume în care creşterea demografică are ca efect imediat creşterea cererii de hrană, noi cream şi distribuim soluţii inovative în nutriţia plantelor, animalelor şi oamenilor.

Timac Agro România şi-a câştigat o reputaţie de lider în inovaţie şi tehnologie, reputaţie datorată atât produselor de top, cât mai ales unei echipe de specialişti care îşi dezvoltă cariera într-o cultură unică, extrem de antreprenorială. O carieră alături de Timac Agro România este provocatoare şi generoasă pentru cei care deţin viziunea corectă, experienţă, abilităţile necesare şi spiritul comercial! Mai multe detalii despre noi puteţi găsi pe www.roullier.com sau www.ro.timacagro.com.

Momentan, recrutam pentru echipa noastra locala! Construim, la Braila, prima fabrica de fertilizanti Timac Agro Romania  Daca esti in cautarea unei oportunitati profesionale, aplica pentru:

 

Production Manager

Candidatul ideal

-Studii superioare tehnice in domeniul Inginerie mecanica sau chimica

-Experienta anterioara 4-8 ani, intr-o unitate de productie industriala

-Experienta anterioara 2-4 ani de coordonare echipe

-Cunostinte operare PC (Excel)
– Cunostinte operare SAP
-Cunostinte limba engleza nivel mediu
-Curiozitate, dorinta de a invata si de a se dezvolta intr-un proiect nou
-Capacitate de analiza
-Abilitati de comunicare si lucru in echipa

 

Descrierea jobului

– Planifica activitatea de productie in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti.

– Organizeaza si controleaza activitatile de mentinere si dezvoltare a capacitatilor de productie si coordoneaza folosirea corecta si eficienta a instalatiei de productie.

– Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a produselor noi si raspunde de asigurarea parametrilor prevazuti in documentatie.

– Coordoneaza si asigura desfasurarea ritmica a procesului de productie, urmarind realizarea productiei in conformitate cu planul cerut de vanzari.

– Aproba instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea cat si la modificarea lor, si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate.

– Coordoneaza identificarea, introducerea si mentinerea sub control a proceselor incluse in sistemul calitatii.

– Asigura resursele materiale si informationale necesare pentru implementarea politicii in domeniul calitatii.

– Conduce procesul de asigurare a calitatii in activitatea de productie, conform procedurilor si standardelor existente.

– Organizeaza si conduce sedintele pentru armonizarea obiectivelor pe termen scurt si sincronizarea activitatilor in vederea realizarii in conditii optime a obiectivelor de productie.

– Elaboreaza impreuna cu specialistii Grupului proiectul planului de investitii, in conformitate cu prevederile bugetului, in scopul imbunatatirii gradului de ocupare a capacitatilor de productie existente si crearii de noi capacitati.

– Urmareste incheierea contractelor pentru noile investitii si actioneaza pentru asigurarea la termen a documentatiilor tehnice, conform graficelor de esalonare a investitiilor.

– Coordoneaza realizarea si punerea in functiune la termen a noilor capacitati de productie.

– Stabileste, conform structurii organizatorice, responsabilitatile personalului din subordine, in baza fiselor de post.

 

Operator camera de comanda

Candidatul ideal

-Studii superioare tehnice in domeniul Inginerie electrica/automatica

-Experienta anterioara intr-o camera de control/comanda al unei unitati de productie industriala constituie avantaj
-Cunostinte operare PC (Excel)
– Cunostinte operare SAP
-Cunostinte limba engleza nivel mediu
-Curiozitate, dorinta de a invata si de a se dezvolta intr-un proiect nou
-Capacitate de analiza
-Abilitati de comunicare si lucru in echipa

 

Descrierea jobului

– Coordoneaza procesul de productie
– Monitorizeaza traseele de flux produs
– Monitorizează instalația și echipamentul și informează managerul de producție dacă este necesar
– Verifică temperaturile reactorului
– Verifică nivelul rezervoarelor de materii prime solide și lichide

 

Alatura-te echipei care creeaza primul proiect industrial al Timac in Romania! Trimite CV-ul tau la: raluca.mateescu@ro.timacagro.com

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook